Fegyverleírás: NOOB

2010.05.03. 14:48
|
Szerző: kléni
|
1 komment

A NOOB egy eléggé erős fegyver, nagy plazmákat lő. Használata viszont kicsit nehéz, jól kell taktikázni vele. Fő oka ennek az, hogy nyíl egyenesen lő, így nem lehet vele fellőni némely helyekre, ahol nem tud felrobbanni a golyója. Ezért érdemes magas helyeken lenni vele, mivel ha lefelé lövünk, a golyója fel tud robbanni.
Ha messzire lősz vele, az ellenség elő lőj kicsivel, hogy eltaláld!
Ha épp olyankor tölt a fegyver, amikor szemben állsz az ellenséggel, kezdj el szaladgálni, ugrálni, hogy ne tudjon lelőni. Viszont amikor már épp betöltene, kicsit fuss távolabb, vagy hátrálj, hogy a golyó fel tudjon robbanni úgy, hogy csak az ellenség haljon meg, és kapj érte pontot.
Célzásnál arra kell figyelni, hogy az M82A1-esek ne tudjanak kilőni. Ehhez vagy jó menedéket keress, vagy kicsit kezdj el erre-arra mozogni, majd amikor látod, hogy már mindjárt kijön a golyó, állj meg, és célozz.


Mivel a robbanás eléggé feltűnő, és még a robbanás előtti húzott csík is, ne nagyon kezdj el feleslegesen lövöldözni főleg olyankor, amikor könnyen megláthatnak, és kilőhetnek, vagy az ellenséget nem tudod felrobbantani, mert ő olyan helyen van, ahol nem tud a golyó felrobbanni. Ilyen helyzetben inkább keress fedezéket, kacskaringózva fuss arrébb, és várd meg, míg az ellenség utánad megy, akkor mehet rá a golyó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaknod 2010.05.03. 15:47:20

Lehet hogy hülyeség,de én még azt tenném hozzá,hogyha NOOBal vagyok,akkor folyton töltögetem a fegyvert,de mielött kilőné elengedem.Ezt csak azért,hogyha meglátnék egy ellenfelet,akkor kis szerencsével gyorsabban letudom lőni,ha meg pont akkor engedtem el,akkor sincs semmi hátránya.
süti beállítások módosítása