Interjú Gaara-val

2010.07.02. 02:11
|
Szerző: kléni
|
1 komment

Nemrég megkértem Gaara-t, meséljen kicsit a (-PRO-) klánról; hogy alapult meg, milyenek a mostani tagok, mit terveznek a jövőben.

Helló Gaara! Mielőtt feltennék pár kérdést, kérlek, mutatkozz be az olvasóknak, tudják kit hallhatnak!
Üdvözletem. Én a stickből jól ismert, ámbár manapság kicsit passzívoskodó Gaara vagyok a  (-PRO-) klánból.

Úgy tudom, vezetője is vagy a klánnak. Egyedül vezeted?
Részben igen, részben nem. Vannak kérdések, amiket közösen beszélünk meg és vannak, melyekben én döntök egyedül, utóbbi a ritkább. Minden klán tag egyenrangú véleménnyel bír, és a kérdésekben közösen döntünk.

Ki volt a klán alapítója, valamint milyen volt akkoriban a klán?
Ez az őskorig nyúlik vissza, de szemléltetem. Az alapító atya Scofield volt, aki pár hét után visszavonult. Tulajdonképpen én nem is ismertem őt, nekem is csupán beszéltek róla. Körülbelül akkor kezdhettem el a sticket, mikor ő abbahagyta, így tökéletesen elkerültük egymást, holott a klán szoros kapocs köztünk. Az ő helyét vette át a (-PRO-) vezető rangján Dark Templar, és általa kerültem be a klánba én is. A mai tagok közül csak kevesen voltak akkoriban is tagok, mint például Jack, Nalfod, kik ma is tagjai a klánnak. Míg Jack aktív részét képezi a klánnak, addig Nalfod teljes mértékben visszavonult. A klán tagját képezi ugyan, de már rég nem aktív, sem fórumon, sem a játékban. Tagsága inkább csak szimbolikus jelentésű, a régi idők emlékére.

Vannak olyan emlékek, amelyekre nagyon büszke vagy?
Azt hiszem az első az, amikor meghívtak a klánba. Hisz a (-PRO-) már akkoriban is a legjobb játékosokat tömörítette össze, és roppant felemelőnek éreztem, hogy én, akkoriban még kis zöldfülű, a nagyok közt lehetek. Második az, amikor felkértek a klán irányítására, és persze folyamatos büszkeséggel tölt el az is, hogy ez a klán a stick egyik legrégibb és legerősebb csapata, amin nem fog az idő.

Mi a véleményed a mostani klán tagokról, mennyire tartjátok a kapcsolatot akár régebbi, már visszavonult tagokkal is?
Szerintem a mostani tagok méltóak arra, hogy a klán jelzőivel illessék őket, mert mindegyikük profi játékos, bár a stickben csak néhányan képviselik a klánt. Nem tudok róla, hogy a régi és újabb tagok között lenne valamilyen kapcsolat, nem ismerik egymást, teljesen más környezetben töltötték stickes pályafutásaikat. Én is csak az egykori tagok körülbelül felével tartom a kapcsolatot MSN-en.

Van hozzátok tagfelvétel? Mik a feltételek?
Igen. Előszeretettel várjuk a vállalkozó kedvű játékosokat. A feltételek viszont kemények. Főként nagyon jó és tehetséges játékosokat várunk mindamellett a fórumon is aktivitást kell mutatnia, illetve moderált és nem nagyszájú jelentkezőket várunk. A jelentkezés pedig a fórumon kell megtenni.

Mit terveztek a jövőben?
Gondoltam rá, hogy az őszi szünetben összehozunk egy (-PRO-) hétvégét, ahol megpróbáljuk a legtöbb régi, már nem aktív játékost visszahozni egy hétvégi nosztalgia keretében. Ezen a hétvégén minden jelenlegi tagunk kicsit aktívabb lesz és megmutatjuk az erőnket, illetve megismertetjük egymással a régi és új tagokat. Bár még csak az én fejembe él ez a gondolat és ti hallotok róla először. CW-vel kapcsolatban annyit, hogy nincs kilátásban egy új háború, de várjuk a kihívásokat olyan klánoktól, akik képesnek tartják magukat arra, hogy megverjenek minket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koltaa 2010.07.04. 22:47:52

Grat az interjúhoz becsületre méltó Garaa munkája :)
süti beállítások módosítása