Rovatok és szerzők

2010.04.20. 11:00
|
Szerző: Foli
|
Szólj hozzá!


Ahogy tegnap már meg lett említve, a blog jobb oldalán van két panel, a Szerzők, és a Rovatok. Ezekkel egyszerűbb átnézni a régi bejegyzéseket, és nekünk is rendszerezni azokat.

Először a Szerzőkről írnék egy kicsit, csak hogy tudjátok, valójában ki írta a bejegyzést :)

A blog indulása óta sokan jelezték, hogy szívesen írnak cikkeket, főként a régi Magazin írói közül. Eddig az alábbi játékosok tartoznak a kis csapatba:

Bolint99: Őt bizonyára mindenki ismeri, a honlap karbantartója, és fejlesztője, így az oldallal kapcsolatos újításokkal, hírekkel fog foglalkozni.

Dani: Sokan talán nem ismerik, de régi játékos, mostanában nem annyira aktív, viszont foglalkozik a játékkal. Egészen pontosan egy kis böngészős programot fejleszt, arról fog írni, de ez még titok :D

Foli: Jómagam, Oli, ha valakinek így ismerősebb (blog.hu-n már foglalt volt az Oli név természetesen). Mindenféle dologról fogok írni, főleg a modolásról, de régi Magazinos cikkeket is fogok újra közölni. Valamint én ötletem volt az egész blog, a design-t is én csináltam hozzá, remélem tetszik.

kléni: Stickmagazinból ismerős lehet a neve, már egy ideje újságíró. Interjúkkal, modolással, de fegyverleírással, taktikákkal is foglalkozik.

Mark575: A kezdetektől újságíró a Magazinban, főként videózásról ír, mint azt már láthattátok az első cikkében. Ezen kívül ír fegyverekről, meg minden egyébről is.

sadypisten: Nem teljesen illik ide, mert ide soha nem fog írni, viszont a saját blogjára folyamatosan közölni fogja a modellezéssel kapcsolatos anyagokat. Már írt pár ilyet, ha van kedved, megnézheted őket.

Stickmann: A játék készítője, Alex, csak a Hubazzegen már ezzel a névvel kezdett el írni. Tőle fogtok értesülni a legfrissebb infókról a játék fejlesztésével kapcsolatban.

A másik oldalsó panel, ami segít a bejegyzések áttekintésében, az a rovatok. A postokat rovatokba rendezzük, ez alapján a hasonló cikkeket lesz egyszerűbb megtalálni. Egyelőre még nincs sok rovat, és kevés a bejegyzés bennük, de itt a lista róluk:

Archívum: A Stickmagazinban már megjelent cikkeket látjuk el ezzel a címkével.

Fegyver: Az eddigi, és ezutáni fegyverleírások, fegyverekkel kapcsolatos cikkek tartoznak ide.

Info: A bloggal kapcsolatos újítások, változtatások, tudnivalók. Ez is egy ilyen cikk.

Interjú: Egyértemű, interjú valaki játékossal, esetleg készítővel, lásd a nemrég újra megjelent interjút Adminnal.

Verseny: Mindenféle közösséggel kapcsolatos pályázat, vagy kihívás, ahol a Ti véleményetekre, kreativitásokra vagyunk kíváncsiak, például a fotó pályázat.

Videó: A játékkal kapcsolatos videók, amiket talán már ismertek, de lehet, hogy még csak most töltötte fel a készítő. Ide tartozik az a sorozat is, aminek az első részét láthattátok a napokban, amikor egy videóról mesél a készítője; mit, miért, és hogyan csinált benne. A kommentekben Ti is ajánlhattok videót.

Egyelőre ezek a rovatok vannak, de lehet, hogy a későbbiekben még hozzáadunk párat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása