Régebbi cikkek: M82A1

2010.05.04. 17:33
|
Szerző: Foli
|
3 komment

 Ezt a cikket még Banán írta a Stickmagazin 3. számában, kellemes olvasást!

1, Taktikák. Mint ahogy az előző számban leírt MPGvel, ezzel sem szabad nyílt terepről lőni, mivel elég sokat kell várni mire újra lőhetsz vele, ezért lehet, hogy nem is lesz esélyed második próbálkozásra eltalálni az ellenteled. Továbbá az ellenfél észrevehet, és akkor bizony új helyet kell keresned, már amennyiben kempelsz. Erről mindjárt írok kicsit bővebben. Viszont ha csak kóborolsz, vagy a közelharcot keresed, akkor érdemes egy elég fura technikát használni. Ha nem szeded le elsőre az ellenfelet, akkor fuss neki, vagy ugorj át rajta, aztán rögtön vissza, de mikor felé nézel folyamatosan lőjj. Ha többen vannak, akkor a rád legveszélyesebbet lődd le először. Pl.: Ha egy N00B és 2 MPG-s, akkor érdemes a N00Bosra lőni először.

2, Kempelés. Ez általában azt jelenti, hogy elbújsz valahol, és várod, hogy megláss valakit, aztán leszeded. Extrémebb esetben 3-4 killenként váltsd a helyet, hiszen pár elszúrt lövés után észrevehetnek. A legjobb helyek a Kék torony/Fantasy tower, a Fekete torony/Black tower, a NaFTa ablaka, illetve teteje, a piramis lépcsője melletti legfelső rámpa és a lépcső falánál lévő sarok, az AlComp teteje és a két rotor közti kis átjáró, és a legjobb, vagyis a személyes kedvencem: a kikötőben/Portban a DarkEnergyReactor felé álló daru. Pár tipp: Ha nem vagy biztos, hogy eltalálod a kiszemelt áldozatot, akkor várd meg, hogy megálljon valamiért. Érdemes mindig a préda elé lőni egy kicsit, mert mozog, és rosszabb esetben laggol is.

3, Közelharc. Eleinte érdemes MPGvel gyakorolni, mielőtt M82-re váltasz, mert ezzel sokkalta nehezebb. Nagyon visszaüt, és lassabban lő. Igaz, a képernyő közepe, vagyis a láthatatlan célkereszt mindenhol ugyanott van, de általában a második-harmadik lövés után teljes káoszba fullad a harc. Ilyenkor, meg úgy általában érdemes a már fent említett, ugrálós technikát alkalmazni. Ha egy lövéssel akarsz valakit leszedni, akkor a legtöbb esélyed úgy van, ha szemből, vagy hátba lövöd. Mivel ilyenkor nagyobb a célpont, illetve kevésbé mozog. 

4, Mindent összevetve, ez a legjobb fegyver a játékban szerintem. Közelre, és távolra is alkalmas, igaz, tudni kell vele bánni, de egy kis gyakorlás sosem árt.

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

günther_dani 2010.05.04. 17:51:58

Nincs mit vitatni, szerintem is ez a legjobb fegyver :D.

Angrydeath 2010.05.05. 20:57:59

Én nem szeretem mert lassan lő visszaüt és nehéz vele célozni.

stickman 2010.11.10. 20:44:04

elmegyek egy dombgerincre és mindenkit leszedek a piramisnál
süti beállítások módosítása