De jó lesz a moddereknek...

2010.06.25. 18:55
|
Szerző: Foli
|
Szólj hozzá!

...és azoknak is, akik szeretik kipróbálni a modokat. Nos, úgy tűnik napokon belül élesedni fog a Sticktool (hamarosan várható egy több részes leírás róla) egy új funkciója, a ModManager.

Ezzel a kis eszközzel bárki pár kattintással letöltheti az igényesebb modokat, és miután kipróbálta, egy másik kattintással visszaválthat az eredeti játékra, vagy egy másik modra.

Az egész úgy fog működni, hogy bárki feltöltheti majd a modját a stickman.hu/sticktool/up oldalon, amit pár moderátor (köztük én is) átnéznek, és ha elég jónak találja, akkor jóváhagyja. Ezután bekerül egy listába, amit a ModManager meg fog jeleníteni:

A kép bal oldalán látszik a lista, az éppen kiválasztott modról pedig a jobb oldalon lehet olvasni. Ha megtetszik, alul az Install gombra kattintva a program letölti, és telepíti. Egyelőre nem akarok többet elárulni a dologról, majd idejében fogok még egy cikket írni arról, hogy hogyan is kell majd a modot feltölteni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása