KlánBázis, S2 - Zsírszakállasok

2010.08.04. 15:19
|
Szerző: stukker01 (törölt)
|
Szólj hozzá!

Sziasztok! Stukker vagyok, a Zsírszakállasok (zs) nevű klán alapítója.

 
Szeretném elmesélni a klán történetét, hogy mindenki tisztában a játék lényegével.
 
A bázis nevén – mint az látszik is – nem sokat gondolkodtam, de végül a szívemhez nőtt és Fradi többszöri kérése ellenére sem cseréltem le.
 
Tehát. A szerver elején az egységek voltak a legfontosabbak. Miután egy-két taggal gyarapodtunk, az összes KP-t katonákra és harci fejlesztésekre költöttük. Gondoltuk szépen megvárjuk, amíg az ellenfél elbízza magát, és akkor támadunk, amikor a legkevésbé számítanak rá. Ez végül sikerült is, bár számtalanszor úgy tűnt, hogy kifigyeltek minket, és hogy mégsem fog sikerülni, de ettől függetlenül bíztunk a sikerben. Persze ezelőtt még kisebb támadások is végbementek további KP gyűjtés és az ellenfél megrémisztése céljából. Miközben a támadáshoz szükséges dolgokra koncentráltunk, a védelmet is meg kellett erősítenünk. Építeni kezdtük a falat, és minden szint után felküldtünk 10 katonát. Amikor úgy gondoltuk, hogy elég egységünk van, aminek egy részét nagyon hamar kifejlesztett NOOB-ok képezték, már nem voltunk első helyen. Akkor a StickForce volt elől. Ők jelentették ránk a legnagyobb veszélyt, és nem csak azért, mert elsők voltak, hanem azért is, mert az S1-en ők rombolták le a bázisunkat. Tulajdonképpen ezért is alapítottam ezt a klánt, hogy bebizonyítsuk, hogy még mindig a legjobbak közt vagyunk.
 
Szóval megtámadtuk őket. Két órán át azon kellett izgulnom, hogy sikerül-e a támadás… Majd kiderült, hogy nagy túlerőben voltunk. Emiatt elvesztették az összes egységüket, majd egyre többet támadtuk őket, és végül sikerült teljesen lerombolni a bázisukat. Többször is próbáltak talpra állni, de akkor már túl erősek voltunk. Utánuk jött a THE BEST, a Fire Power és a sift heads world klánok. Szépen fejlődtünk, miközben a szerver többi bázisa egyre csak gyengült. „Ha így folytatjuk, megnyerjük!”, mondhattuk nagy örömmel, de ekkor elromlott a gépem. A napi támadásoknak vége lett. Nagyon féltem, hogy mi lesz. Szerencsére egyik haveromnál voltunk és az ő gépéről intézkedtem, hogy nélkülem is menjenek a dolgok. Mire visszatértem, minden tökéletes volt. 1800 körüli pontszámmal rendelkeztünk, miközben a többieknek alig volt 200-300 pontja. Egy kis eligazítás után helyrerázódtam. Aztán el kezdtük építeni a NagyBázist. Senki nem jelentett veszélyt számunkra, úgyhogy most nyugodtan építgetjük, és ha minden jól megy, nemsokára meg is nyerjük.
 
Még itt az utolsó sorokban szeretnék köszönetet mondani az összes embernek, aki KP-val gazdagította klánunkat. Kiemelném közülük Fradit, aki ha nincs, most mi sem lennénk az első helyen. Az elején csak a TGF-t intézte, de mikor elromlott a gépem, ő állt a helyemre. Szóval sokat köszönhetek neki.
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása