Stickman 2.1

2011.06.22. 11:37
|
Szerző: Foli
|
3 komment

A mai napon megjelent a 2.1-es verzió, ebben a cikkben összefoglalom, hogy mi is változott.

Először is, Alex újraírta az egész szervernek a kódját. Ebből nem látszik semmi, viszont azt ígéri, hogy sokkal kevesebb lesz a lagg, és a kapcsolódási probléma. És másik szervergép is van, úgyhogy (elvileg) megint folyamatosan fog menni.

Ami viszont egyből feltűnik, hogy van menüzene, itt lehet meghallgatni a teljeset. Szerintem nagyon jó választás, illik a játék hangulatához. Ha már a menünél tartunk, lett új logó is. Eredetileg a készülő új honlaphoz készítettem, de Alex kérte, hogy rakjuk be a játékba is.

Aztán a játékba belépve észrevehetitek, hogy a chaten az üzenetek színezve jelennek meg. A klánok zöld színűek, a játékosok nevei sötétkékek, és maga az üzenet egy árnyalattal világosabb.

Ez az első verzió, ahol már csak az átregisztrált felhasználók tudnak belépni. Erre a készülő új honlap miatt van szükség, biztonságosabban fogjuk tárolni a jelszavakat. Itt már leírtam, hogy hogyan kell átregisztrálni, ha még nem tette volna meg valaki.

Az új honlap egyébként készül, de most már tényleg mindjárt kész. Addig meg lehet nézni a főoldalt és a leírást.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hph01 2011.06.23. 08:50:21

Köszönjük Admin! Nem nagy változások, de ez nem baj, most már inkább a weboldalra kell koncentrálni :)

maning xxl 2011.06.30. 15:39:55

Segítsetek nem tudok belépni a játékba mert nem megengedett karaktereket tartalmaz a nevem pedig régóta játszok és akkor jó volt és regisztráltam is magam az új rendszerbe
süti beállítások módosítása