Sticktool - 2. rész: Serverstats

2010.07.23. 14:48
|
Szerző: Foli
|
Szólj hozzá!

 Folytatódik HelloTibi Sticktool nevű programjának a leírása, ha lemaradtál volna az első részről, kattints ide!

A második kis funkció, amit tud, az a Serverstats. Ilyen van a játék mellé is, ami a tálca jobb oldalán kiírja, hogy éppen hányan vannak fent a szerveren, de ez ennél nem is tud többet, és sokszor pontatlan.

Szóval indítsuk el a Serverstats-ot a Sticktool főképernyőjén a harmadik ikonnal:

Miután elindítottuk, és megtalálta a szervereket, ez a kép fogad:

A felület eléggé egyszerű, kiírja az összes szervert, és ha valamelyiken van éppen játékos, akkor azt is, hogy hányan vannak rajta (egyébként egy piros X-et). Ez eddig nem is lenne olyan nagy szám, a lényeg a fenti három ikonon van.

Az elsővel be tudjuk állítani, hogy a tálca jobb oldalán buborékok formájában figyelmeztessen-e, ha beindul egy szerver, vagy változik a játékosszám.

A másodikkal a hangjelzést tudjuk bekapcsolni, amit az értesítésekkor játszik le, vagy ha kikapcsoljuk, akkor nem.

A harmadikkal azt tudjuk beállítani, hogy milyen gyakran frissítsen.

Ha éppen nincsen szerver, és nagyon szeretnétek játszani, állítsátok 15 másodpercesre a frissítést, és kapcsoljátok be a figyelmeztető buborékokat. Így ha bekapcsol egy szerver, egyből látni fogjátok, és mehettek azonnal ölni.

A következő cikkben a Sticktool legjobb részéről, a Map Editorról lesz szó. Modderek, ne felejtsétel el megnézni :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása